Om os

Velkommen til Lund Skilte

Fra pensel og skrivestok til topmoderne skiltevirksomhed

 

Lund Skilte blev startet i 1946 af min farfar Roald Lund, hvor pensel og skrivestok var de primære redskaber i produktionen af skilte. Alt arbejde var på den tid håndarbejde. Roald Lund var en visionær mand, der som en af de første i Danmark tog serigrafi ind i skilteproduktionen. Dette gav mulighed for at masseproducer skilte i en ens kvalitet.

I 1986 overtog min far Øivin firmaet efter Roald. Han bragte Lund Skilte inde i den digitale verden og ind i den fremtiden, som i dag kalder dagligdagen.

I 2007 overtag jeg firmaet, som bliver kørt videre med samme grundværdier, som da det hele startede; Kvalitet, Service og præcision. Vi er i dag en topmoderne skiltevirksomhed, som råder over noget af det mest moderne udstyr på markedet.

Det sætter store krav til vores viden. Og her har vores dygtige medarbejder en speciel status, de er vores virkelige trumfkort. Uden dem var vi her ikke. Derfor er det vigtigt at skabe et godt sted at være, hvor vi trives i hverdagen. Hvis ikke kan vi ikke være der for vores kunder, derfor sætter vi en ære i at det skal være sjovt at gå på arbejde.