Gode grunde til at vælge os

Høj kvalitet

Hos Lund Skilte er høj kvalitet omdrejningspunket for hele vores virksomhed, og vi leverer kun produkter, som vi til enhver tid kan stå inde for. Med erfaring, engagement og service laver vi langtidsholdbare skilteløsninger til kunder over hele landet. Vi har det bedst med kreative skilteløsninger der holder. Derfor går vi ikke på kompromis med hverken materialer eller udførelse. Så lige meget om du efterspørger facadeskiltning, autoreklamer, sikkerhedsskilte eller et af vores mange andre produkter – kan vi garantere dig en løsning i højeste kvalitet.

Rådgivning og omtanke

Produkter i høj kvalitet er et godt udgangspunkt for at skabe tilfredse kunder, men omtanke, faglig kompetence og korrekt rådgivning er garant for den rigtige løsning. Derfor bruger vi den tid der skal til, for at få klarlagt en opgave og sætte os ind i vore kunders problemstilling. Vi fortryder aldrig at vi tænker os grundigt om, for kun på den måde sikrer vi, at slutresultatet lever op til både vores egne og vore kunders krav.

Fleksibilitet og hurtighed

Hos Lund Skilte er vi specialister i at levere fejlfrie produkter – hurtigt. Det har stor betydning for vore kunder specielt i offshorebranchen, hvor ventetid er lig med mistet omsætning. Vores kompakte organisation gør, at vi er fleksible, både hvad angår priser, løsningsforslag og leveringstider. På den måde retter vi os ind efter vore kunder og ikke omvendt. Det synes vi nemlig er det mest naturlige.

Mere end 60 år på bagen

I mere end 60 år har Lund Skilte leveret skilteløsninger til hele Danmark. Det har givet os en stor portion viden og erfaring, der kommer kunderne til gode. Fra virksomhedens grundlæggelse i 1946 og helt frem til i dag, har vores fokus været på langvarige kunderelationer, hvor vi tør se vore kunder i øjnene, og kan føle faglig stolthed over at have ydet vort bedste.

Moderne virksomhed

Lund Skilte er en teknologisk moderne skiltevirksomhed med en opdateret maskinpark og stor produktionskapacitet. Det betyder at vi altid er konkurrencedygtige. Vores arbejdsprocesser er gennemarbejdede, produktionen strømlinet og vores medarbejderteam sammentømret. Det betyder at vi kan koncentrere os om at lave skilteløsninger i høj kvalitet for vore kunder.

Vi er seriøse omkring skilte

At være en seriøs virksomhed giver måske sig selv – men både for os selv og for vore kunder er det vigtigt at vi har styr på vores forretning, har sikret vore kunders data, arbejder med fortrolighed og kan stå inde for et godt produkt. Derfor kalder vi os for en seriøs virksomhed – med blik for skilte og design.

Har du brug for mere information om Lund Skilte er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at betjene din virksomhed.