Byggepladsskilte

Byggepladsskilte er et effektivt redskab til at informere alle interesserede om dit byggeprojekt. Et stort byggepladsskilt kan være med til, at skabe mere opmærksomhed omkring projektet. Her kan man bruge en farvelagt tegning af det kommende byggeri, som givet et godt og positivt indtryk af det færdige projekt. Dette indtryk kan være afgørende, hvis der eksempelvis er tale om boliger, der senere skal sælges eller kontorfaciliteter, der skal udlejes. Ved at benytte byggepladsskilte, kan man derfor inddrage udenforstående interessenter i projektets fremskridt, og på den måde på fineste vis gøre reklame for projektet imens det skrider frem. 
 
Samtidig er det en god reklamemulighed for byggeriet entreprenører, byggeteknikere og håndværkere. Med et byggepladsskilt med virksomhedens logo, vil man kunne øge kendskabet til de involverede håndværkere i området omkring byggepladsen. 
 
Udover reklameværdien i et byggepladsskilt, så siger ny lovgivning at der skal opstilles et byggepladsskilt på byggepladser på privatgrund, så det er tydeligt at se, hvem som arbejder på byggepladsen. Kontakt os for et tilbud.

Vi kan også løse dit skilteprojekt

Få en individuel løsning, tilpasset præcis dit behov.

Se produkter  >       Kontakt os  >

Jakob Lund

Direktør

   jakob@lundskilte.dk    69 13 53 20