Bilindpakning

Indpakning af bil

Komplet indpakning af biler er en effektiv reklame, såfremt man ønsker at sende et klart budskab med en rullende reklamesøjle. Ved en komplet indpakning af bil, bus eller lastbil, kan man mere end med andre typer bilreklame lave en anderledes eksponering. Komplet bilindpakning giver god plads på køretøjet, og mulighed for at lave et spændende eller sjovt projekt.

Ovenstående billeder viser et par eksempler på totalreklame med indpakning af både en almindelig bil, men altså også indpakning af meget store emner såsom busser. Det er kun fantasien som sætter grænser, og Lund Skilte har mange års erfaring med bilindpakning med alle typer køretøjer.

Anvendelse af indpakning eller carwrap, som autoreklame på virksomhedens egne køretøjer, indpakning af taxaer eller lignende er et synligt markedsføringselement i bybilledet, hvor mange mennesker hver dag kan se ens reklame. En god sideeffekt er, at bilens holdbarhed i lakken faktisk øges betydeligt, da bilen skærmes mod elementerne.

Der er med andre ord, flere grunde til at vælge indpakning af din bil. Den øgede synlighed i trafikken og i byen, giver en eksponering af din virksomhed. Samtidig får du den sideeffekt at bilens holdbarhed øges.

Hos Lund Skilte sikrer vi, at du får det bedste resultat. Men vores mange års erfaring inden for bilindpakning, hjælper vi dig med alt fra ide til indpakning af bil. Altid med et resultat af høj kvalitet.

Vi kan også løse dit skilteprojekt

Få en individuel løsning, tilpasset præcis dit behov.

Se produkter  >       Kontakt os  >

Jakob Lund

Direktør

   jakob@lundskilte.dk    69 13 53 20